Accesorii & Piese Osmo Buzunar cu cel mai mic 3-axis Gimbal Stabilizator cu Camera PENTRU
Osmo Buzunar cu cel mai mic 3-axis Gimbal Stabilizator cu Camera PENTRU

Osmo Buzunar cu cel mai mic 3-axis Gimbal Stabilizator cu Camera PENTRU

0 Recenzii

Disponibilitatea: În stoc

Categorie: Accesorii & Piese

Sku: s245639

23 760.12lei

Dimensiune

Culoare

Cantitatea

4
Info Produs
Recenzii

Ca cel mai mic cu 3 axe stabilizat, camera de mana DJI a proiectat vreodată, compact și inteligent Osmo Buzunar transforma orice moment intr-un cinematic de memorie.

FAQ Cum pot calibra gimbal?

Prin Osmo Buzunar:

Deplasați degetul în jos pe ecran pentru a accesa Setările, apoi apăsați Calibrare.

Prin DJI Mimo:

Atingeți ușor pictograma din colțul din stânga jos a ecranului, apoi atingeți Gimbal Auto Calibrare.Cum pot comuta între diferite gimbal moduri de operare?

Prin Osmo Buzunar:

Glisați în sus pe ecran, și puteți alege între diferite gimbal moduri, cum ar fi Prelate Blocat, Urmați, și FPV.

Prin DJI Mimo:

Apăsați gimbal stabilirea icoana de pe partea stângă a ecranului și alegeți între Înclinare Blocat, Urmați, și FPV moduri.Cum pot regla gimbal setări?

Prin Osmo Buzunar:

Glisați în sus pe ecran, apoi selectați Urma Repede sau Lent Urmeze.

Prin DJI Mimo:

Apăsați gimbal stabilirea icoana de pe partea stângă a ecranului, apoi selectați Urma Repede sau Lent Urmeze.Cum pot controla direcția de rotație a Osmo Buzunar?

Prin Osmo Buzunar:

Deplasați degetul în jos pe ecran pentru a introduce Setările.Apăsați "Tilt de Control" și apoi puteți controla pitch axa pe pagina de defilare în sus și în jos pe partea dreaptă a ecranului.

Prin DJI Mimo:

Camera de acces a Vizualiza în aplicația.Utilizați joystick-ul virtual de pe partea dreaptă a ecranului pentru a controla înclinarea și pan axe.

Prin Intermediul Controller Volan Accesoriu:

Utilizați Rotița Controler pentru a controla înclinarea și pan axe de Osmo Buzunar.Ceea ce este cel mai mare rezoluție video Osmo Buzunar suporta?

Până la 4K (3840×2160).Ce format video nu Osmo Buzunar suport?

MOV/MP4. Ceea ce face Osmo Buzunar e Super video speciale?

Extrafin video dispune de o mai mare bit-stream și, astfel, oferă mai lină și o mai bună calitate video.Pot verifica restul de card microSD stocare atunci când fotografiați cu Osmo Buzunar?

Da.Atunci când se iau fotografii sau clipuri video, puteți verifica partea de jos a ecranului pentru fotografii disponibile sau durata video pentru a lua.Puteți verifica, de asemenea, de stocare rămas în Setările.Cum pot seta rezoluția video?

Prin Osmo Buzunar:

Treceți la stânga pe ecran pentru a introduce setare Video, apoi introduceți modul Video pentru a seta rezoluția.

Prin DJI Mimo:

Conectarea la DJI Mimo și accesează-Camera de luat vederi, apoi setați rezoluția pe stânga.Cum pot comuta între Recentra și modul Selfie?

Prin Osmo Buzunar:

Glisați în sus pe ecran, apoi faceți clic pe Recentra sau modul Selfie.Alternativ, faceți dublu clic pe butonul de alimentare pentru a Recentra, triple și faceți clic pe butonul de înregistrare pentru a comuta la modul Selfie.

Prin DJI Mimo:

Conectarea la DJI Mimo, apoi faceți clic pe Recentra sau modul Selfie.Cum pot comuta la modul Lanterna?

Metoda 1:

Blocare gimbal, țineți Osmo Buzunar mâner, înclinați aparatul foto până când camera se confruntă drept înainte, și Osmo Buzunar va intra Lanterna modul automat.Țineți Osmo Buzunar vertical pentru a părăsi modul Lanterna.

Metoda 2:

În modul urmărire, țineți Osmo Buzunar mâner, înclinați aparatul foto până când acesta se confruntă drept înainte, treceți degetul în sus pe ecran, și faceți clic pe Recentra pentru a intra în modul Lanternă.Țineți Osmo Buzunar în poziție verticală, și faceți clic pe Recentra din nou pentru a părăsi modul Lanterna.Cum pot comuta între Portret și cărucior cu pasaj inferior moduri?

Metoda 1:

Roti Osmo Buzunar spre stânga sau dreapta până când se intră în modul Portret.

Metoda 2:

Roti Osmo Buzunar 180 de grade față de fiecare parte pentru a intra în modul cărucior cu pasaj inferior.

*Această funcție nu funcționează în modul FPV.Pot previzualiza fotografii panoramice pe ecranul de Osmo Buzunar?

Nr.Fotografii panoramice pot fi cusute și vizualizate atunci când este conectat la DJI Mimo app.Cum pot verifica fotografii și clipuri video?

Prin Osmo Buzunar:

Dreptul de bețivan pe ecran pentru a introduce redare, și să vizualizați fotografii și videoclipuri.

Prin DJI Mimo:

Vizualizați fotografii și clipuri video în Redare.Cum pot exporta fotografii și clipuri video de pe cardul microSD?

Metoda 1:

Scoaterea cartelei microSD și de export prin intermediul unui cititor de card.

Metoda 2:

Puterea pe Osmo Buzunar, și conectați-l la un calculator printr-un Tip-C cablu pentru a putea vizualiza și exporta toate fotografii și clipuri video.

Metoda 3:

Conectați Osmo Buzunar pentru smartphone-ul, și de export fișierele originale de a le descărca.Caracteristici inteligente Cum pot activa ActiveTrack și FaceTrack?

Obiectiv

Capacitatea Bateriei

Numărul De Model

Tip Accesoriu

Timp De Încărcare

Camera

Origine

Greutate

Max Controlabile Viteza

Axa

Locul De Origine

Timp De Operare

dimensiune

Nume De Brand

Max Capacitate De Încărcare

Tip Baterie

FOV

875 mAh

osmo buzunar

Încărcător Accesorii

73 minute (atunci Când se utilizează o putere de 10W, incarcator)

1/2.3" CMOS 12M

China Continentală

116 g

120°/s

3

Guangdong, China

140MIN

121.9*36.9*28.6 mm

AEVYVKV, DJI

202 g

LiPo


Produs

Legate De Produs

product
Legate de

F19C Portabil Tip-C pentru LP-E12 Baterie Adaptor de Alimentare pentru M2 M100 M200 Accesorii aparat de Fotografiat

caracteristici: ootdty pentru m2 m100 m200. vă permite să utilizați sursa de alimentare externă cu aparatul de fotografiat pentru a realiza o lungă perioadă de timp . cu tip-c conectați la putere aparatul de fotografiat cu putere cu ușurință. mare stabilitate și de curent viteză de transmisie pentru camera

39.33lei 51.08lei

(0)

product
Legate de

1769-PA4 de Brand original nou stoc! Nevoie pot fi plasate direct sau consultați

buna ziua, eu sunt foarte bucuros că puteți vizita magazinul meu, este o rară soarta. aici sunt câteva sfaturi utile nr. 1: informații despre plată vom accepta servicii de hosting. no. 2: vă rugăm să verificați mesajul de frecvent, am putea avea unele întrebări care aveți nevoie pentru a confirma înainte de expediere.vă

11 394.50lei 12 802.84lei

(0)

product
Legate de

Placă turnantă Curea de Cauciuc Plat Curelei de Antrenare pentru a Înregistra DVD Player Walkman 4mm Lățime B85B

caracteristică: importate centura, calitatea este foarte buna, cureaua este moale, duritatea este mai bine, precizia este mai precisă, iar elasticitatea este mai bine. perfect ca o înlocuire curea sau centura de rezervă,face record player roti lin. restaurare placă turnantă viteză, și de a reduce zgomotul la fel de bine. potrivit

11.05lei 22.15lei

(2)

product
Legate de

LCD Încărcător de Baterie pentru JVC Everio GZ-HM440AE, GZ-HM440AEU, GZ-HM440RE, GZ-HM440REU HD cu Memorie Flash Video

aparat de fotografiat usb încărcător de baterie micro intrare: dc 5v ieșire: dc dc 4.2 v/8.4 v , 500mah (max) certificate: ce si rohs dimensiuni: 91.5 x 47.5 x 20 mm temperatura de lucru: -20-+60 greutate: 30g culoare : negru stare: nou, 1 an garantie ! încărcare oriunde și oricând:

270.75lei

(0)

product
Legate de

Universal 2.4 G Wireless Air Mouse Tastatura de la Distanță de Control cu Receptor USB pentru Android Box Windows PC, Linux

caracteristici: ootdty analog cursorul care face poziționarea mai precisă. 2. de transmisie de până la 10m. plug și pentru a juca, și liber de a instala driver. special concepute pentru sistemul android pentru a realiza interacțiunile om-calculator cuprinzător. aplicabile: pentru o creștere inteligentă

20.94lei 26.19lei

(0)

product
Legate de

Organizator De Cablu Cablu De Încărcare Protector Universal Suport Pentru Cablu Cravate De Plastic Cablu Bobinator Clip Încărcător De Telefon Saver Portabil

organizator de cablu cablu de încărcare protector universal suport pentru cablu cravate de plastic cablu bobinator clip încărcător de telefon saver portabil descriere: caracteristici: funcționează pentru iphone cabluri sau comparabile cablu previne deconectați cablul de materiale : plastic caietul de

63.75lei 141.67lei

(0)

product
Legate de

10S 36V 15A Ternar -Ion Bord de Protecție BMS Același Port cu Egalizare de Deconectare de Protectie B

supraîncărcare și descărcare de gestiune de protecție pentru a preveni supraîncărcare și descărcare a bateriei protecție de supracurent pentru a preveni anormal de mare de curent din baterie echilibrul de protecție, tensiunea bateriei echilibru, face de viață a bateriei stabilă de disipare a căldurii, stabilă de disipare a căldurii de substrat

45.64lei 70.21lei

(0)

product
Legate de

10 mai Multe Porturi de Încărcare Bloc de Alimentare USB Benzi pentru Smartphone-uri, Tablet mai Multe

caracteristici: ootdty de brand nou și de înaltă calitate multi port ac100-240v largă de intrare variază este foarte potrivit pentru călătorii internaționale,potrivit pentru 5v usb dispozitive de încărcare. hub-ul usb are supracurent și supratensiune protecție, care pot proteja în condiții de siguranță dispozitivele

44.99lei 56.23lei

(0)

product
Legate de

Baterie Li-Ion de Protecție de Încărcare Circuit Board, PCB Negru Deckers 20V LB20 LBXR20 Instrumente de Putere a Bateriei

1.este folosit pentru a repara și de a asambla baterii pack, 2.doar pentru cei care sunt familiarizați cu performanța bateriei și au experiență practică în bateria de asamblare. 3.standard chip bord pcb pentru a înlocui pentru negru deckers instrumente baterie 4.înlocuirea lbxr20 20v litiu-ion pcb circuit pentru negru deckers culoare: verde material:

19.55lei 32.55lei

(0)

product
Legate de

Aubess 20A WiFi Smart Plug Cu Putere de Monitorizare a UE Soclu Inteligent eWelink/Smart Life App de Control de Sprijin Alexa de Start Google Yandex

aubess 20a wifi smart plug cu putere de monitorizare a ue soclu inteligent ewelink/smart life app de control de sprijin alexa de start google yandex ewelink wifi inteligent plug(ue) caietul de sarcini-20a versiune casa inteligentă de viață.indiferent de locul unde ești, puteți controla de la distanță.nu hub necesare wifi

91.89lei 176.73lei

(3)

product
Legate de

PD 60W Tip C Tip C de Încărcare Rapidă Cablu de Date de Sincronizare Linie pentru Tableta, telefon Mobil

caracteristici: de brand nou și de înaltă calitate suport încărcare și transfer de date, suport maxim 60w încărcare, telefoane mobile, tablete și laptop-uri pot fi folosite. firul corpul este flexibil și rezistent la îndoire.este ușor pentru a stoca, fără noduri, și de transmisie de date poate procesa la fel pentru

6.22lei 7.80lei

(0)

product
Legate de

USB-C la C Cablu USB de Tip C, de sex Masculin pentru Tipul C de sex Feminin cu Switch-uri de Încărcare de Date de Sincronizare Cablu Adaptor Cablu pentru Telefon 10Gbps W3JD

caracteristici: ootdty de brand nou și de înaltă calitate nuclee de sârmă, plastic dublu izolat protectii; durată lungă de viață, excelent la temperaturi ridicate rezistență, rezistență la îmbătrânire. de dimensiuni mici, ușor de transportat, ușor de utilizat, durabilitate, greutate redusa. despre

30.55lei 61.15lei

(0)

product
Legate de

INCARCATOR UM2 UMS2 USB QC Dual-Slot Baterie De Li-ion, Ni-Cd Ni-MH IMR ICR LiFePO4 18650 16340 21700 26650 AA Baterie AAA

incarcator um2 usb qc dual-slot baterie de li-ion, ni-cd ni-mh imr icr lifepo4 18650 16340 21700 26650 aa aaa aaaa baterie draga mea,bine ai venit la magazinul meu,pls încredere în noi vă va oferi cele mai bune servicii și de înaltă calitate a produsului,dacă aveți orice problemă,va rugam sa ne contactati ,suntem mereu aici caietul

52.93lei 108.79lei

(0)

product
Legate de

31 In 1 Surubelnita De Precizie Set Surubelnita De Precizie Cu 28 Magnetic Biti Mini Pinch Bar Pensete Șurubelnițe Set De Scule Pentru

descriere:31 in 1 surubelnita de precizie kit este o practică de origine îmbunătățire instrument pentru repararea electronice.caietul de sarcini:nume: 31 in 1 surubelnita de precizie kitcolor: blackmaterial: abs + aluminiu alloyscrewdriver biți: t1/t2/t3/t4/h1.5/h2.0/h2.5/t5/t6h/t8h/t10h/t15h/t20h/ph000/ph00/ph0/ph1/y0.6/p2/p5/sl1.5/sl1.7/sl2.5/sl3.0/2.5/2.3/2.0/u2.6packing

625.88lei 1 251.81lei

(0)

product
Legate de

Pentru AV Sistemul de Control de la Distanță -AAU019 -AAU017 -AAU005 -AAU013 HTSF2000 Control de la Distanță

abs material de protecție a mediului, nu este ușor pentru uzura, durabil.operație simplă și convenabil de a folosi.butoanele sunt sensibile și se simt bine, și răspunsul este sensibil.design ergonomic și foarte confortabil.e perfect atunci când telecomanda este pierdut sau rupt sau vrei unul nou.tip: control de la distanță model: -aau019 -aau017

35.89lei 65.24lei

(0)

product
Legate de

ESP8266 ESP-01S 5V WiFi Modul Releu Lucrurile Acasă Inteligent de Control de la Distanță Comutator pentru Arduino APP Telefon ESP01S Modul WIFI Wireless

dimensiune produs: 37 * 25mm tensiune de lucru: dc5v comunicare: wifi (modulul esp8266) distanta de transmisie: transmisia maxima distanta de 400 m (mediu deschis, telefon mobil echipat cu modul wifi) sarcină: 10a/250vac 10a/30vdc, releul trage de 100.000 de ori culoare: negru material: metal + plastic acest wifi releu de baza ai-gânditor esp-01s modul

16.67lei 30.83lei

(0)

product
Legate de

3-12V Reglabil AA Eliminator de Baterie Adaptor de Alimentare a Înlocui 2-8 Baterii AA

descriere: ootdty caracteristici: vă rugăm să reglați tensiunea înainte de utilizare,înlocuiți 2 8pcs 1.5 v baterie aa cordonul de alimentare,aceasta elimină necesitatea pentru 2 până la 8 1.5 v baterii aa,verde dummy bateria este dirijor,nici o putere,aa fals baterii nu pot fi utilizate în paralel, numai în serie. dacă

284.08lei 368.96lei

(0)

product
Legate de

CLAA170EA07 17 Inch LCD Ecran

1.- deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, sincer vă invităm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.vă rugăm să nu uitați să ne dea de cinci stele, ca recompensa! 2. dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați înainte

2 591.32lei 3 239.17lei

(0)

product
Legate de

1~8PCS Mini Automată Bobină pentru Cablu Cablu Organizator Inteligent Organizator de Cablu Căști Intraauriculare de Tip Cablu de Management de Stocare Cablu

1~8pcs mini automată bobină pentru cablu cablu organizator inteligent organizator de cablu căști intraauriculare de tip cablu de management de stocare cablu descriere: caracteristici: acesta este utilizat pentru ambalaj căști dumneavoastră în condiții de siguranță, păstrând cablu tangle-free și în lungimea corespunzătoare. ajuta

87.95lei 127.46lei

(0)

product
Legate de

90 Grade C USB de Tip C de sex Masculin La Feminin Adaptor,Dreapta și Stânga în Sus & Jos în Unghi de 90 de Grade USB-C USB 3.1 Tip-C de sex Masculin La Femeie

de 90 de grade la stânga și la dreapta în unghi/ în sus & jos în unghi de proiectare poate face pentru cable management, în unele situații, mai ales în spații înguste. suport de încărcare usb, usb de date, usb otg, hdmi, vga, ethener.permite pentru încărcare și sincronizare usb-c cu dispozitive de tip c cablu. maxima rata de

14.49lei 22.29lei

(0)

product
Legate de

WIFI Perete Soclu Inteligent 20A cu Monitor de Putere UE Plug Inteligent de Evacuare Calendarul de Viață Inteligentă Activitatea de Control cu Alexa de Start Google

wireless wifi întrerupător priză priză de 20a cu monitor de putere ue plug perete soclu inteligent de distribuție inteligente de viață activitatea de control cu alexa de start google caracteristică: 1. de monitorizare a energiei: urmăriți acasă consumul de energie cu exactitate cu energie rapoarte de soclu inteligent.obține perspective

36.59lei 73.23lei

(0)

product
Legate de

Îngroșa Trepied Realizarea Geantă de mână, Geantă de Umăr Fotografie Stand Lumina Umbrela de Stocare de Caz,10X10X70Cm

singur umăr sau de mână, ușor de transportat manopera amenzii, built-in strat de burete, cu sac de instrument interior, umărul transporta produse cu dublă utilizare sac se poate pune lumina stand, trepied, monopied, umbrela, etc. culoare:negru material:oxford pânză dimensiune:aproximativ 10x10x70cm conținutul pachetului: 1 x aparat de fotografiat

34.41lei 52.15lei

(0)

© Scoala-cutieautomata.ro - Toate Drepturile Rezervate

Metoda de plata